Jul konserter

I veckan har båda barnen haft sina jul konserter, den stora va ren och sjöng för full hals tillsammans med alla i samma årskurs. Blev lite långtråkigt till slut så hans nos flög i väg och att tugga på hornen va tydligen gott.
De är ju så söta och jag sitter naturligtvis och torkar tårarna i smyg, det var ju igår jag själv stod där på scen, kommer exakt ihåg känslan och nu sitter jag i publiken som förälder, herregud!
Idag var det lillans tur, hon grät från att hon gick in tills att det va över. Lilla vän, halvvägs igenom när kompisen bredvid inte orkade torka hennes tårar längre gick jag och satte mig hos henne såklart. Hon slutade inte gråta men började tillslut sjunga lite iallafall. Hon har övat i flera veckor sjungit högst av alla men när man kommer inför 100 galna föräldrar med mobilkameror i högsta hugg hade jag också börjat gråta. Så fort det va över va hon super glad igen!
Nu mina vänner ska jag skriva de sista julkorten, packa ihop väskorna, pussa några väldigt goda vänner God Jul, fira en väldigt speciell 3-åring, kolla nobelfesten (naturligtvis) och sen dra till Sverige på söndag. Som vi alla längtar! De slutar egentligen inte skolan förrän 15de men den här helgen är återigen en långhelg (typ varje helg på hösten), så vi valde att ta ut honom fyra dagar tidigare och åka hem så vi får lite mer tid. Maken som skulle kommit senare följer med för några möten, om han åker tillbaka igen vet vi inte men vi (speciellt jag) är oerhört glada för att vi åker allihop tillsammans!
Trevlig Helg!
fullsizerender314img_0591img_0590fullsizerender315fullsizerender313

3 tankar om “Jul konserter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s