Stolt

Igår hände det, vår lille kille eller han är ju inte så liten längre, kom hem med sin första läsebok. -Va kan du läsa utbrast jag? Ganska oprofessionellt för att vara mamma till honom kanske. Visst vet jag att de jobbar med det i skolan men det är liksom inget vi pushar för hemma direkt, vill han prata bokstäver gör vi det såklart men han vill helst leka när han är hemma. Han kommer få tillräckligt med press senare i livet än så länge tycker jag att han ska få va barn. Det har dock varit väldigt tydliga från skolan att de bara skickar med böcker hem till de som är redo, ingen ska känna någon press för det lossnar olika för olika barn såklart. Nu är han alltså redo, stolt som en tupp har han nu läst den där boken säkert 20 ggr för alla som vill lyssna, tror tom han läst den så många gånger att han inte läser längre utan kommer ihåg var det står helt enkelt, så imorgon ska han byta den mot en ny. Så spännande och jag ska göra allt i min makt för att han ska älska att läsa böcker lika mycket som jag gör.fullsizerender312

5 tankar om “Stolt

  1. Tussen❤️, Stor liten kille, klart ni ska va stolta, stort när de kan läsa, herregud, han är ju bara fem, jag var nog 8 typ😂
    Hoppas också han får ett läsintresse så klart.

  2. Häftigt! Det slår det mesta när man får uppleva när barn knäcker läskoden! Det liksom bara händer. Så himla coolt. Just det älskar jag med mitt jobb.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s