Iggy 5år

Ojojoj vilken helg! Vår älskade pojke fyllde igår hela 5 år, oj vad tiden går. Detta har naturligtvis firats i dagarna 2. Vi började i torsdags med kalas för klassen på hans favoritställe, massor av klätterväggar. I fredags väcktes han som önskat med sång och paket följt av nybakade scones till frukost. Grattis älskade unge, vi älskar dig till månen och tillbaka 2 miljarder gånger!
Sen var det dags för kalas för båda våra underbara ungar, de fyller ju ganska tätt så än så länge kan vi slå ihop deras kalas för vänner och familj. Vi gjorde det enkelt för oss och catrade mat och bakade en stor kärleksmumstårta (barnen älskar det).
Blev en riktig hit, alla va så nöjda och glada. Att vi dessutom hade både bror och bästa Malin på besök gjorde ju det hela ännu bättre. Dessutom fick vi finbesök hela vägen från Växjö av fam Edevik. Barnen va sååå glada. Tusen tack till alla som kom, för alla presenter, för all hjälp med dekorationer, skattjakt, alla sms, videohälsningar, skypesamtal och mail. Vi är så lyckligt lottade med så himla fina människor i vårt liv, TACK!
Idag smet jag och Malin iväg på en tjejdag, strandhäng, lunch, massage och en himla massa snack. Precis vad jag behövde! Tack Malin! Underbart!

fullsizerender302fullsizerender307fullsizerender308fullsizerender304fullsizerender303fullsizerender301fullsizerender305img_0494img_0489fullsizerender306img_0487

En tanke på “Iggy 5år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s