Dubai style

Jag vet inte om jag berättat det här förut kanske men vi kör igen. Här kan man nämligen köpa sig en nummerplåt till bilen, desto lägre nummer desto dyrare såklart. Sheik Mo har naturligtvis nr 1. När man är ute och kör (vilket man gör typ hela tiden) så kan man liksom inte låta bli att kolla nummerplåten på alla bilar man passerar, blivit lite besatt nästan, ser man ett lågt nummer så kan man fantisera ihop vem det kan va som sitter i just den bilen. Nr 1 är ju såklart det alla vill se, det har jag faktiskt gjort ett par gånger också. Denna lilla hobby gör ju också att tiden i bilen går mycket snabbare så det är ju en win win helt enkelt.
De har aktioner på dessa nummerplåtar ett par gånger om året och för några veckor sedan va det dags. Läste i tidningen att nr 5 hade sålts för väldigt många miljoner.. Man får tycka vad man vill om det, lite kul Dubai fakta tänkte jag så här på farsdag!
Stort grattis på farsdag bästa pappa, ledsen att vi inte kan fira dig men vi tänker på dig!
fullsizerender298fullsizerender297fullsizerender299

En tanke på “Dubai style

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s