Book character day

Idag skulle Iggy va utklädd till sin favorit bok karaktär, han fick naturligtvis välja själv, vi läser nästan bara på svenska hemma och de karaktärerna är inte alla jätte kända här men det hade naturligtvis gått att lösa. Tänkte dock att de kanske har läst nåt i skolan som han hellre vill va, och mycket riktigt valet föll efter mycket om och men på vargen i Rödluvan. Hade tänkte lösa en enklare dress, har med åren blivit ganska klurig på att fixa dessa många utklädningsdagar, men när jag skulle införskaffa en nos hittade jag den här dressen som jag blev stormförtjust i, sonen ska vi inte tala om, så glad. Sa till honom att det kommer bli varmt då de skulle ha picnic ute mitt på dagen men det struntade han i. När jag hämtade honom hade allt dock åkt av och ersatts med enbart gråa kläder men vad gör väl det.. Fanns ett gäng rödluvor också så det hade lekts en del rödluvan och vargen rapporterade fröken..
Nu sover de små, maken är på nån middag och jag ska kasta mig över en kopp te och The Crown på Netflix, efter att ha letat 40 min!, efter Rios snutte som jag till slut hittade i FRYSEN!!! Tur att hon somnade utan. Trevlig kväll!

fullsizerender293fullsizerender294fullsizerender296fullsizerender295

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s