Barnkalas

Det finns barnkalas och så finns det barnkalas. Vi är på barnkalas nästan varje helg, speciellt på hösten av nån anledning. Idag var det dags för ett som var lite av den extravaganta sorten minst sagt. Valentina och Viviana fyllde år, egentligen är det deras föräldrar Natasha och Nayan som är våra kompisar, våra barn känner inte varandra särskilt väl men här är det ganska vanligt med stora kalas som mer är familjekalas än barnkalas egentligen. Det bjuds på mat och dryck även till de vuxna medans de små undehålls av diverse aktiviteter. Idag var det hysterisk med lekar, hoppborg och ponnyridning, japp de hade en häst i trädgården, inte bara det utan även ankor, getter, kaniner, ormar, fåglar mm mm. Maken som varit bortrest i veckan körde ”barngrejen” med våra små medan jag avnjöt sushi och ett glas champagne och snackade i kapp med vänner jag inte sett på länge. En riktig win win skulle jag säga. Barnen däckade direkt när vi kom hem och nu ska maken och jag prata i kapp, ta ett glas vin och njuta av lugnet.
Trevlig helg!fullsizerender277fullsizerender276fullsizerender278

En tanke på “Barnkalas

  1. Låter som ett toppen kalas och en bra arbetsfördelning. Vilken tur att ni har liten baksida så ni inte behöver toppa minizoot, ha ha ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s