So chic UAE

Igår va jag på ett event här i krokarna, vintage ”marknad” kan man säga. Två franska tjejer som kör det här några gånger om året. Trevligt men jag hade tyvärr förväntat mig mer. Av reklamen att döma innan skulle det finnas massor av bra grejer men det gjorde det tyvärr inte. Ett par solglasögon från Celine och en tshirt från Balmain för en billig penning  slog jag dock till på.
En kaffe med några kompisar och jag gick därifrån mycket nöjd trots att jag trott det skulle va bättre.fullsizerender264fullsizerender265

2 tankar om “So chic UAE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s