Sjukstuga

Även här får man höstförkylningar trots att det är över 40 grader varmt, beror väl kanske främst på alla bakterier som samlas på dagis och i skolan efter sommarlovet. Nu är det Rio som är hemma lite krasslig, absolut inget farligt lite feber hosta och snor, den store hostar och snorar han också men ingen feber, hoppas vi klarar oss. Vi har långhelg att se framemot även denna helg, känns lite som ett skämt faktiskt men på söndag är det Hijri new year och det måste naturligtvis firas med ledighet. Att maken är på resande fot även denna gång känns som ett ännu större skämt.. Herregud hur dålig tajming kan man ha liksom. Tur är att Erik och Hilde är här, ska ta med barnen på roligheter imorgon och på kvällen ska vi äta middag ihop, blir super! Hoppas vi att vi får vara friska bara!

Så måste jag gratulera världen bästa Mia idag! Fyller 20! STORT GRATTIS älskade vän! Njut där du befinner dig!fullsizerender256fullsizerender257

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s