Wild & Moon

Igår sprang vi av en slump på en juice bar, blev väldigt glad. Tyvärr ligger den inte väldigt tillgängligt så jag lär väl inte bli någon stammis men frukost ibland borde man kunna få till. Dubai har väl inte riktigt kommit lika långt i ”hälsotänket” som tex Sverige, många barn har med sig choklad till snack i skolan trots att skolan uppmanar till hälsosamt snack MEN det verkar va på g, det poppar upp fler och fler sådana här typer av små hälsorestauranger och jag hör fler och fler föräldrar som frågar vad man ska skicka med istället. Rom byggdes ju inte på en dag, så länge det går åt rätt håll så.
Jag blir så nöjd varje gång barnen drar i sig en nyttig smoothie, grönsaker, frukt. Jag vill hoppa upp och göra high five med mig själv liksom. De blir bättre och bättre desto äldre de blir tycker jag och jag blir väl bättre på att hitta saker de faktiskt tycker om.fullsizerender255fullsizerender254fullsizerender253

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s