Att testa nya grejer

Igår var jag och fru Z på bio minsann, jag gillar som bekant inte att gå på bio men nya Bridget filmen orkade jag inte vänta på, tur va det för herregud som vi skrattade. För första gången besökte jag Gary Rohdes salong.. Jo men jag kanske kan börja gilla bio ändå, stolen bredare än soffan hemma, höj och sänk bar, filt och kudde. Så kan man beställa nåt att äta och dricka om man vill.
Efter filmen var det dags för nästa test, Metron, ja jag erkänner varken fru Z eller jag har testat den innan, konstigt kan man tycka men bilen är ändå det främsta transportmedlet här än sålänge. Ska man testa ska man ju testa ordentligt så vi löste gold class biljetter, ja men självklart finns det, det är ju Dubai vi bor i herregud. Finns även vagnar där endast kvinnor och barn får åka alltså ”mansfria”.

Imorse var det sedan dags för nästa nyhet, jag har velat testa barre (osäker om det heter samma på svenska), idag var det dags. Man tränar vid en balettstång, lite balettsteg blandat med mycket annat och i ett relativt högt tempo. Trodde det skulle vara mest styrka men flåset fick sig en ordentlig omgång och svetten rann vill jag lova. Riktigt riktigt roligt, redan skrivit upp mig på nästa pass. Tror det är viktigt för mig att variera träningen och testa nya grejer för att inte tröttna.fullsizerender248fullsizerender251img_0089fullsizerender247fullsizerender249fullsizerender250fullsizerender252

3 tankar om “Att testa nya grejer

  1. HALLELUJA You did it 🙂 Nu vet du varför Tony och jag alltid åker Metro SÅÅÅ bra, snabb, rent och rakt in i köpcentrumen. Dock är han ju alltid med så jag har inte fått åka den vagnen 🙂 Visst är Barre kul, testade i Sverige i somras trodde inte heller det skulle vara så mycket flås. Du kommer bli nya ”Black swan” 🙂

  2. Hahaha fasen vad kul såklart att det finns golf tickets för Metro😂😂😂😂

    Kul med varierad träning, har läst om det. Men inte testat själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s