The Green planet

Idag har vi testat det precis nyöppnade green planet. De har byggt en ”regnskog” i en riktigt cool byggnad. Det flyger runt fåglar, klättrar igelkottar, nån sengångare, stora papegojor så finns det grodor, spindlar och ormar tackolov bakom glas. Man åker hiss högst upp så vandrar men på gångar som liksom hänger i luften hela vägen ner. Det är såklart en massa information om regnskogen och hur viktig den är för planeten och personalen känns kunnig och informativ. Riktigt bra måste jag säga, barnen älskade det (mamman tyckte det gungade lite väl högst upp, höjdrädd som hon är).
Säga vad man vill om Dubai men bygga snygga hus och otroliga ”lekland” för barn, det är de grymma på. Tar lite drygt en timme om man går långsamt, rekommenderas om man är på väg hit!
Efteråt tog vi en lunch med Iggys klasskompisar som också va med, nu är vi alla helt slut, middag, bad och tidigt i säng som gäller i kväll.
Nu har vi ju helg igen så, trevlig helg!fullsizerender242fullsizerender246fullsizerender245fullsizerender244fullsizerender243fullsizerender241

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s