Hallå

Tänkte att ni kanske undrar hur det går för den här super woman, jodå, ett och annat break down har samtliga medlemmar i familjen fått men övervägande fina stunder ändå. Vi har kört ett varv till av diverse lekland, fördelen här är att det ständigt öppnar nya koncept, ett av dem ska vi testa imorgon med Iggys klasskompisar. Haft en heeel tråkdag hemma, nyttigt men ack så tråkigt.
Iggy går återigen igenom en extrem seperationsfas, han vill inte göra något utan att vi är med och helst håller handen, senast för en stund sedan fick vi lämna dansen som han i vanliga fall älskar för tårarna vägrade sluta rinna för att mamma inte var med inne utan satt precis utanför. Försöker va där och lyssna, peppa och va pedagogisk men det är riktigt jobbigt speciellt för honom såklrt, vill ju inte att han ska känna så. Jag är ju alltid med honom, har han helt enkelt vant sig vid det och nu inte kan va utan mig? Han vill inte sova i sin säng, inte se eller läsa något som är det minsta läskigt eller sorgligt. Skollämmningarna har varit hemska men de har blivit mycket bättre efter en massa bra tips av världens bästa Ulle, evigt tacksam! Jag vill ju att han ska va en trygg liten glad filur..
Antar att det bara är en fas som går över men det blir ju inte mindre jobbigt just nu för honom eller för oss. Att se sin lille kille så ledsen vid varje lite separation. Nåväl bara att rida ut och inte göra för stor grej av antar jag..
Nu dags för köttfärsås och spagetti, ha en fin kväll!fullsizerender232fullsizerender235fullsizerender234fullsizerender233fullsizerender240fullsizerender239fullsizerender237

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s