Bröllopsdag

Igår va det som bekant 5 september och det är absolut ingen vanlig dag för det var på dagen 7 år sedan jag gifte mig med den bästa mannen i hela världen. Mitt livs absolut bästa och viktigaste beslut. Det äktenskapet har nämligen burit frukt och nu lever jag inte bara med denna fantastiska man utan även våra två högt älskade gullungar. Att livet kunde bli så fint. Tack älskade make för allt, att jag får dela mitt liv med dig, att du vänder ut och in på dig själv för vår skull, att du gör mig till en bättre människa, att du älskar oss på ett sätt jag inte trodde va möjligt. Du må vara borta en del men du gör ALLTID allt för att så snabbt som möjligt komma  hem till oss. Jag älskar dig mer än du kan förstå!

Började dagen med ett väldigt efterlängtat frisör besök, nu skulle allt bort, nja inte allt såklart men mycket. Blev mycket nöjd, Joseph har magiska fingrar, blev precis som jag tänkt mig. Hämtade ungar och körde eftermiddagsracet, klämde in ett föräldrarmöte också innan vi gick in på firandet.. Beliner kaviar och champagne till förätt, charkbricka och rött till huvudrätt, presenter till efterrätt.. Allt ska firas om någon missat det och allra helst kärleken!
IMG_9949FullSizeRender226FullSizeRender225FullSizeRender227

3 tankar om “Bröllopsdag

  1. Grattis till er och jag kan bara hålla med du har väldens bästa man och gulligaste, roligaste, varmaste, finaste gullungar men dom har också fått en underbar mamma och H-P en härlig fru. Du har så många fina och härliga egenskaper Hanna. Du är alltid öppen, ärlig, förstående och generös. Gillar alltid våra samtal och att hänga med er. Grattis på bröllopsdagen och kramar i massor från mig och Tony

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s