Hanna dag och en liten olycka

Det var verkligen dags för en Hanna dag idag, evigheter sedan, maken kommer ha en fullspäckad höst så det gäller att passa på när han är hemma. Körde verkligen en hel makeover, manikyr, pedikyr, vaxade benen,  trådade ögonbryn, typ allt de hade på menyn.. Så härligt, nu ska jag bara klippa håret så är jag redo för hösten..
Efter jag va klar köpte jag en smoothie och knatade (obs i 45 gradig värme) hem till min älskade vän fru Z. En god lunch, skönt häng i lugn och ro med kompis fyllde på energidepåerna ännu lite mer..
Sen va det slut på lugnet, min stimmiga familj ramlade in, Rio ville bada och maken skulle ta på henne armpuffar nåt hände och hon skrev plötsligt av smärta, grät hysteriskt och vägrade röra armen. Vi åkte hem men det blev inte bättre, vägrade fortfarande röra armen och skrek såfort vi rörde den. Tackolov har vi doktor Anna i närheten så innan vi åkte till sjukhuset kollade vi med henne, visade sig att armbågen hade hamnat ur led, hon drog snabbt tillbaka den och vi fick åter glada galna Rio tillbaka. Nu är hon precis som vanligt och visar stolt för alla att hon kan lyfta armen igen. Så kan det gå!
Nu fredagsmoule!FullSizeRender223
FullSizeRender224

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s