Skolan och en privat frisör

Då har skolan dragit igång för lilleman, va kanske inte nåt han direkt jublade över, några tårar när pappa lämnade honom i morse, men det gick över på 2 minuter försäkrade både han själv och fröken om. Nya fröknarna verkar toppen (vi va där igår och träffade dem), klasskompisarna är hälften nya hälften från gamla klassen så det va ju många bekanta ansikten. Han säger att han haft en toppen dag och att imorgon ska han minsann inte gråta nåt. Lillstrumpan och jag var och hämtade honom och hon ville naturligtvis vara med och posera på det årliga fotot framför skylten.

Rio älskar att borsta mitt hår till min stora glädje och kanske viss övertalning. Borstar och borstar, låtsas sätta upp och tar ner igen, så avslutar hon med en liten axel massage, kan inte bli bättre med en privat salong hemma, ska snart börja träna henne i att måla naglar.. 😉
FullSizeRender219FullSizeRender220FullSizeRender221FullSizeRender222

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s