Hemma igen

Då var vi åter på Dubai mark, skönt att komma in i rutiner igen, (skola börjar imorgon, dagis på söndag) men alltid vemodigt att lämna Sverige, men men det går fort snart är det jul..
Dagen innan vi drog hann vi med att se Stella springa lilla medans bror, Andreas och Erik L sprang stora Tough viking. Stella kämpade stenhårt i barnloppet, riktigt roligt det ska Iggy och Viggo springa nästa år. De äldre körde 15 km hinder, vatten, eld, klättra, simma och el, de va grymt duktiga och starka som ni kan se när de slängde tröjorna efter loppet 🙂
Kvällen spenderade vi i goda vänners lag på Davids överrasknings 40 års fest på Brillo, så himla trevligt och vi är så glada att vi hann med det innan vi drog. Det åts fantastisk mat, dracks gott vin och ja shots, hot shots tom. Jag höll mig ifrån dem men av Franks min att döma va de, eh starka?!?
Tusen tusen tack till alla som på ett eller annat sätt förgyllt vår sommar, en del har vi sett mer andra mindre, vi önskar såklart alltid mer tid men ALL tid är värdefull, så från botten av mitt hjärta TACK!IMG_1731IMG_1734IMG_1735IMG_1756FullSizeRender218FullSizeRender216FullSizeRender215FullSizeRender217

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s