Snabbvisit

Maken drog på resa och vi ville inte va sämre så vi åkte till Växjö en snabbis (maken va med där en dag). Barnen jobbade i morfars butik, om man frågar dem det bästa på hela sommaren, kommer själv ihåg hur kul jag tyckte det va när jag var liten, behöver inte leka affär det är en riktig. Hälsade på min mormor och hps farmor, tog en massage, en middag med fam L, gick några varv runt sjön sen var det dags att vända åter mot Stockholm. Stockholm så vackert, en dag ska vi återuppta vår kärlekshistoria på heltid.
Igår körde vi en enkel middag med delar av fam E och så införskaffade jag en sista ”helgbukett” sjukt dåligt investerade pengar med tanke på att vi åker på söndag, men jag tyckte jag va värd det, vill så gärna dra i mig så mycket höst jag kan. Idag 28 grader och packning på schemat!!FullSizeRender208
FullSizeRender209FullSizeRender212FullSizeRender210FullSizeRender211IMG_9868FullSizeRender213FullSizeRender214

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s