Att ta sig i kragen

Efter en månad av förkylning och allmänt semesterfluff har jag tagit tag i träningen igen. Bror är en starkt bidragande orsak till det då han tränar stenhårt inför Tough Viking som han ska springa nästa helg. Jag tar det relativt lugnt och känner in kroppen så jag inte skadar mig. Nu kör jag tre-fyra pass i veckan (beroende på om maken är här eller nån annan kan ta barnen en stund), löpning och cirkelträning är det jag får till, de dagar jag ”vilar” försöker jag iallafall ta en PW. Träningsvärken kommer som ett brev på posten, men det är ju faktiskt en skön känsla. Löpningen är ju så bra, varvar långlöpning (ok inte så jättelångt kanske, men 7-8km) med intervaller och backintervaller. Kommer väl aldrig bli nån superatlet och lopp är det nog slut med, men den här nivån passar mig perfekt både för kropp men framförallt för knopp.
(Ursäkta bilderna, man ser ju inte klok ut)FullSizeRender201
FullSizeRender202
FullSizeRender203

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s