Höstvindar

Nu njuter jag, som jag älskar hösten, byta grillat mot mustiga grytor, vitt vin mot rött, sol mot regn, ljusa kvällar mot tända ljus, tunna sommarklänningar mot stickade tröjor, sommar blommor mot lite mörkare höst blommor.
Att kura i soffan med en kopp te istället för att känna hetsen att man måste va ute tills det blir mörkt för det ju är såååå härligt med ljusa ljumma kvällar.
Jag är en riktig årstidsmänniska, älskar förändringarna över året, bra då att jag typ inte får uppleva det med tanke på vart vi bor.
Kanske romantiserar jag det för att jag inte bor i mörkret i 8 månader, men faktum är att jag gillar mörkret har alltid gjort vad jag kan komma ihåg, märkligt eftersom jag är sjukt mörkrädd men det gäller bara när jag ska sova ensam.
Hursomhelst så är jag väldigt tacksam att vi nu får uppleva lite höst innan vi åker, det stoppar jag långt in hjärtat och plockar fram när värmen känns för jobbig där hemma.

FullSizeRender196
FullSizeRender197FullSizeRender194FullSizeRender195

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s