En vecka i vackra Norge

Vi har precis kommit hem efter en underbar vecka i vårt vackra grannland. Och vilken vecka sen, vi började strax utanför Oslo i Asker hos våra goda Dubai vänner som vi saknar så sen de flyttade. De visade oss (mig och barnen, maken är ju där ganska ofta) Oslo, aldrig varit där innan så mysigt. Iggy fick lära sig att skala räkor av kompisen Ulrik, när de inte skalade räkor lekte de. Vi njöt allihop av tillsammans tid med hela fam Steen-Hansen.
Efter några dagar vinkade vi hejdå och körde vidare mot Dubai vännerna Stein, Eirin och Andrea i Tönsberg, ett kort men väldigt uppskattat stopp. De bor så fint precis vid vattnet.
Sen påbörjade vi den lite längre resan mot Kvinesdal och fam E, våra barn är inte riktigt vana vid bilresor så vi bestämde oss för ett stopp i Kristiansand, hotellnatt och besök på djurparken, tyvärr regnade det och vi är inte direkt utrustade för regn. Fick en del blickar där vi gick i ”vanliga” kläder under paraply medans alla norrmän va bättre förberedda i regnkläder från topp till tå. Men det va väldigt trevligt ändå, så fin park.
Tills slut kom vi iallafall fram till slutmålet, Kvinesdal, fam E´s sommarhus precis vid fjorden. Utsikten går inte beskriva och bilderna gör det tyvärr inte rättvisa. Tre dagar med födelsedagsfirande, många skratt, regn, sol, god mat, lek, nån löptur och en väldig massa fiske. Varken jag eller mannen är väl några storfiskare, men vi har båda varit ute flera gånger, både jag och Iggy fick dessutom napp. Kan nästan säga att jag blivit lite biten, så mysigt och spännande att sitta där ute i båten, vänta på napp, småprata lite, njuta av lugnet och utsikten.
Vi har verkligen haft en helt underbar vecka trots att inte vädret visat sig från sin bästa sida, men vem bryr sig solen har vi ju alla andra dagar på året.
Tusen tusen tack Malin, Petter, Filippa, Ulrik, Liam, Hilde, Stein, Eirin, Andrea, Anders, Cecilie, Christopher, Jossan, Elliot, Nora, Daniel, Inge, Annie, Ia, Öysten, Svein, Bente, Fredrik, Anderas, Bror, Make och våra älskade ungar såklart.
Minnen vi kommer bära med oss för alltid!
IMG_9683
FullSizeRender173FullSizeRender169FullSizeRender168IMG_9733IMG_9734FullSizeRender175FullSizeRender176IMG_9708FullSizeRender170FullSizeRender165FullSizeRender171FullSizeRender177IMG_9723IMG_9724IMG_9726FullSizeRender180IMG_9736IMG_9737IMG_9738IMG_1581FullSizeRender182IMG_1629IMG_1567

En tanke på “En vecka i vackra Norge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s