SOMMARLOV!!!!

ÄNTLIGEN!
Skolan är slut och liten har avslutat sitt första skolår med bravur och ska nu ha sitt första sommarlov, hur härligt!? Han är så glad och fick naturligtvis välja lunch dagen till ära, precis som jag fick när jag gick på sommarlov för 100 år sedan (då det fortfarande är ramadan fick det bli hämtmat). Som förväntat grät mamman stora tårar när det skulle kramas hejdå till fröken (börjar bara jag skriver det här), förhoppningsvis härdas jag lite med åren då Iggy tyckte det va lite pinsamt att bara, hans mamma älskade miss Thomas så mycket, som han uttryckte det. Jaja sån är jag inte mycket att göra när tårarna rinner över.

Nu är det verkligen dags att packa väskorna och dra härifrån fortare än kvickt, termometern visar olidliga siffror, blir på så dåligt humör av det kan jag meddela, men nu är det bara 1 dag kvar sen så är vi i älskade Svedala! Ses där!
FullSizeRender134
FullSizeRender133

En tanke på “SOMMARLOV!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s