Födelsedag och midsommarfirande de lux

Vilken dag! Så otroligt nöjd, glad, överraskad, överväldigad, lycklig och mycket mycket mer. Tusen tack alla kära vänner, släkt, familj som hört av sig från när och fjärran, Fam Z som fixat så otroligt fint kände mig som en prinsessa HELA dagen, alla underbara presenter, min grymma familj, bästa svåger, ja överväldigad!
Vi checkade som bekant in på hotel i torsdagskväll, Iggy va så oroligt nöjd, va ska vi sova här inatt? va coolt, jag vill aldrig åka hem, jag älskar det. Så åt vi en tidig middag, tur det för barnen var överspeedade, spelade på jukeboxen, sprang runt, hoppade, välte ut läsk etc, mätta och belåtna, gick vi upp på rummet och gosade innan vi alla somnade i en hög.
Min födelsedag kunde ju inte fått en bättre början, sång, ballonger, presenter, blommor, hotellfrukost och en massage. Sen checkade vi ut och drog hem till fam Z, där det skulle firas midsommar.
Oj som vi firade, både mig och midsommar. Stång fixade vi med hjälp av grannens gröna lövverk, så dans fick vi till, det slogs världsrekord i antalet gånger och språk man kan sjunga ja må hon leva på en dag för samma person, mat, tårtor, champagne, vin, allt man kan önska sig. Vid midnatt packade vi ner två sovande små och smög hem i hettan! Somnade glad nöjd, inte en ända tår, jo några lyckotårar!
Igen, tusen tack alla som förgyllde min dag!FullSizeRender124
FullSizeRender126
FullSizeRender128
FullSizeRender127
FullSizeRender125
FullSizeRender131
FullSizeRender132
FullSizeRender130
FullSizeRender129

En tanke på “Födelsedag och midsommarfirande de lux

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s