Sommarlov

Iallafall för Rio, den store har en vecka kvar. Alltid sorgligt att säga tack och hej till lärarna, ni vet ju hur jag är. Höll mig faktiskt lugn idag till Miss Maha, Rios härliga lärare bröt ihop så mascaran rann, då kom det en tår eller två hos mig också. Hon har haft både Iggy och Rio dessutom så henne har vi ett speciellt band till. Vi byter lärare och klass varje år här nere och ändå grinar jag, kan bara tänka mig om man haft en lärare i flera år, herregud!
Apropå nya lärare och klass, har Iggy idag fått träffa sin nya klass och sin nya lärare Miss White. Han verkar nöjd, han kommer gå i Stingray class, har fått med sig ett gäng från gamla klassen så helt nytt blir det inte, men han säger att han vill ha med Miss Thomas också (nuvarande läraren), det förstår jag att han vill hon har varit helt fantastisk, hoppas hon är kvar nästa höst när det är dags för Rio att börja..

Rio fick väldigt tjusiga smycken i present av fröken, så nöjd att hon sov eftermiddagslur med allt på sig.FullSizeRender121
FullSizeRender122

FullSizeRender123

En tanke på “Sommarlov

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s