Att köpa sig nåt fint

Imorgon är det ju som alla vet årets viktigaste dag aka min födelsedag. Älskar att fylla år, älskar att fira allt man kan fira. Dock kan man ju aldrig veta om andra tycker att det är en lika viktig dag eller om de tycker om att fira, så för att vara på den säkra sidan köpte jag i veckan en liten födelsedagspresent till mig själv. Ett tunt armband med Fatimas skyddande hand i pytte pytte små diamanter, man ser det knappt men det skimrar fint. Älskar det, passar in med mina andra armband som jag ALDRIG tar av mig. Mina smycken har jag varje dag och alla betyder något väldigt speciellt för mig. Detta står för mitt liv här, som vare sig vi bor här eller inte kommer ha en stor plats i mitt hjärta!
FullSizeRender120

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s