Ny vecka

Det finns ju typ inget bättre än att efter en helg med lite för mycket av livets goda, hamburgare, vin, pizza, champagne, godis, chips, dra på sig träningskläder och dra av ett stenhårt pilates pass, endorfin kick delux. Efter det fylla på depåerna med lite nötter, torkad frukt och en kopp ingefärste (så nöjd med mig själv när jag äter nyttigt). Det handlar om balans, för i mitt liv måste alla dessa komponenter få ta plats. Att få njuta och att få träna, perfekt om ni frågar mig! Skulle aldrig kunna leva ett strikt  hälsofanatiskt liv men mår heller inte bra av för mycket av det ”goda”.
Så där har ni mitt liv!
Har för övrigt blivit lite frälst i pilates som utförs på en reformer (jag har ingen aning om vad det heter på svenska, kanske samma sak), en hur ska jag förklara det, typ en maskin med rep och olika tillbehör man kan lägga till och ta bort. En del är liksom lös så man spänner fast olika vikter i och så använder man sig av sin egen vikt (och de lösa) och drar och trycker i olika övningar. Oj vad dålig jag är på att förklara (ni får googla) men det är sjukt jobbigt och man tränar mycket core som jag verkligen behöver. Jag gillar inte att träna i grupp egentligen, eller gå på klasser men det här funkar verkligen. Min yoga lärare har precis flyttat här ifrån så jag tvingades hitta nåt nytt komplement till löpning och PT. Dessutom behövde jag lite nytändning, det behöver man ibland. Men yogan är viktig för mig så jag får hitta nåt nytt efter sommaren. Blir nog ett pass yoga och ett pass pilates istället för två pass yoga i veckan. Men jag tänkte också prova barr, när man tränar framför en såndär balettstång, ser roligt ut tycker jag. Kanske min gruppträningsfobi kan botas..
Dags att åka till skolan och plocka hem liten son!
Ha en fin söndag! FullSizeRender117
FullSizeRender118
FullSizeRender119

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s