Firebird diner

Efter gårdagens sura förlust behövde vi piggas upp lite idag. En ny diner har slagit upp sina portar i stan på ett relativt nyöppnat hotell. Killarna i familjen skulle fixa sommarhåret, deras frisör ligger i närheten så vi passade på att testa (och det höll öppet för lunch trots att det är ramadan). Riktigt bra ställe, genomtänkt inredning, vällagad mat, goda milkshakes (med eller utan bourbon i), liknar inget av allt annat som finns här, ett riktigt välkommet nytillskott för en hamburger älskande familj som vår.
Ja så bra att vi faktiskt bokade ett nytt bord redan till på torsdag men då för middag, dessutom bokade vi ett rum på hotellet. En liten staycation helt enkelt. De flesta hotell har VÄLDIGT bra priser på sommaren och speciellt under ramadan. Kommer bli så mysigt att vakna på hotell med min galna familj, få hotellfrukost och en spa behandling på fredagmorgon, årets viktigaste dag!! Midsommar tänker ni, MIN födelsedag tänker jag!!!!! ÄLSKAR att fylla år som alla vet, värre än alla barn jag känner, tillsammans! Blir uppladdning hela veckan.
Midsommar ska vi naturligtvis också fira på nåt vis!
Och till alla som tänkt uppvakta med gåvor och blommor så önskar jag mig bara en sak (förutom hälsan då såklart) att Sverige går vidare..
Så om ni alla går ihop och löser det blir jag väldig väldigt glad!FullSizeRender113
FullSizeRender114
FullSizeRender115
FullSizeRender116

En tanke på “Firebird diner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s