Tjejmiddag

Igår kom äntligen en väldigt efterlängtad make hem efter en vecka i USA. Vi möttes i dörren, då jag var bjuden på en härlig tjejmiddag. Ännu härligare när man varit själv en hel vecka och så sugen på lite ”vuxet” sällskap. Inte nog med roliga tjejer var maten helt fantastisk. Mette som bjudit in till denna middag hade ställt sin make Henrik i köket, medans vi umgicks och drack vin lagade han tre rätters, pilgrimsmussla och blåmusslor till förrätt, torsk och risotto till huvudrätt och tiramisu till efterrätt. En grym ide, då det ju inte är så roligt att stå i köket och laga mat när alla andra sitter vid bordet och pratar. Kommer kopiera den rakt av när jag en dag ska ha tjejmiddag, min make är redan med på noterna, att han älskar laga mat är ju en riktig bonus.
Tusen tack för en underbar kväll!
Appropå middag så har maken och jag bestämt att vi ska bli bättre på att bjuda hem vänner nu när barnen är lite äldre, kanske ska vi till och med slå till på att ha en stor fest, hade varit roligt. Det är evigheter sedan jag var på fest, kanske en tema fest. Jaja vi får se, när och var det kommer ske. Så var det den där kokboksklubben jag och fru Z pratat om att dra igång i evigheter men aldrig kommer till skott med, det får vi definitivt ta tag i efter sommaren.
Nu ska vi kolhydrat ladda inför matchen om ett par timmar! Riktigt nervigt!
FullSizeRender111
FullSizeRender112
FullSizeRender110

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s