Lilla plutten

Iggy är hemma sjuk idag stackarn. Kräktes ett par gånger igår kväll men inget idag, trött hängig, snorig, varm men ingen feber konstigt nog. Kinderna lyste under ett par timmar illrött så jag trodde han fått scharlakansfeber (går i flera skolor just nu), men det har gått ner nu och han har som sagt ingen feber och det borde väl ingå i den sjukdomsbilden med tanke på namnet. Han har ätit som vanligt idag så han är säkert på benen snart.
Helgen är vikt till familjen Sundby som även de flyttar härifrån, på måndag sätter de sig på planet mot Oslo. Det här med avsked är ju inte min eller sonens grej som ni vet så det lär bli en del tårar.
Ikväll ska mamman och pappan ut på byn med föräldrarna i Iggys klass. Avslutningsmiddag, han har haft en riktigt bra klass i år med väldigt trevliga och roliga föräldrar, efter sommaren väntar ny klass och nya föräldrar, lite sorgligt men det blir säkert bra det också kanske bättre tom, vem vet.
Jag är inget stort fan av förändringar, ser mitt liv här med ständiga avsked och förändringar som en form av terapi, jag har blivit lite bättre faktiskt!
Trevlig helg!FullSizeRender96

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s