Smygstarta

Om ett par timmar drar maken igen, eftersom våra barn är ganska små behöver de lite hjälp av pappa för att kunna fira mamma på morsdag. Så imorse fick jag sovmorgon, när jag kom ner stod det en härlig frukost på bordet, så fick jag en liten present av mina söta ungar och kanske bäst av allt ett kort som de gjort alldeles själva!  Jag älskar er till månen och tillbaka 2 miljarder gånger min fina fina ungar! Tack för att jag får vara er mamma!

Eftersom maken nu åker och är borta nästan en vecka behöver jag er hjälp! Tv serier, jag måste ha nåt att kolla på när barnen somnat. Har precis avslutat Suits säsong 4 (hittar inte säsong 5 med svensk text nånstans), det ska helst va nåt sånt lättsmält som suits eller white collor eller SATC eller lättsmält behöver det inte vara men det får absolut inte vara läskigt (jag ska ju sova själv). Förstår ni vad jag är ute efter??
Hjälp mig!FullSizeRender80

4 tankar om “Smygstarta

  1. I see you don’t monetize your site, don’t waste your
    traffic, you can earn additional cash every month because you’ve got hi quality content.
    If you want to know how to make extra bucks, search for:
    Boorfe’s tips best adsense alternative

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s