Pyjamas

Har varit på jakt efter en lite tjockare men VÄLDIGT mjuk pyjamas för lite svalare väder i Sverige ganska länge nu. Har en som är ordentligt utsliten och lite för stor, bara för att det är en pyjamas behöver den ju inte se slafsig ut liksom. Helst skulle jag vilja ha en enfärgad med en tunn rand vid arm och fot om ni förstår hur jag menar och med mitt och makens bröllops sigill broderat på bröstfickan i samma färg som den tunna randen, låter kanske lite cheezy men sån kan jag va om det är i ”rätt” sammanhang och med rätt menar jag rätt för mig..
Har dock inte hittat det än, idag sprang vi (jag och fru Z) på den här och den var bara för skön (mjuk och kul), för att lämnas kvar i butiken. Så nu är vi varsin likadan pyjamas rikare, kanske pyjamas party i helgen när våra män är på resande fot?!FullSizeRender78

3 tankar om “Pyjamas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s