Avslutningskonsert no 1!

Eftersom det snart är Ramadan, kör man av alla avslutningsfester, konserter, uppträdande osv redan nu. Ramadan är som ni vet fastemånaden, en väldigt lugn och eftertänksam månad kanske man skulle kunna sammanfatta den utan att dra det för långt. Under denna månad är det inte tal om någon form av firande iallafall inte under dygnets ljusa timmar, ingen musik i butiker, ingen mat eller dryck, dagis och skolor har kortare dagar för att nämna några grejer, så att dra av en konsert mitt i det är inte riktigt lämpligt.
Idag var det Rios, hon har övat dessa sånger till den milda grad, sjungit HÖGT och TYDLIGT i veckor för alla som velat höra och alla som inte velat höra. Men att uppträda inför 40 övertaggade föräldrar var inte något för fröken trots allt. Hon satt stilla på sin stol med sin bästis Lawrence tryggt bredvid, utförde rörelserna men öppnade inte munnen en endaste gång. När de sedan skulle ta på sig en sol runt huvudet tyckte hon att måttet var rågat, då satte gråtfesten igång. Det va i sista numret så hon höll ut länge ändå..
Vår underbara tjej, så duktig! Kan inte förstå att hon redan är så stor!FullSizeRender68FullSizeRender69

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s