För mycket tid eller terapi?!?

Både och antagligen, det börjar bli varmt här så det blir mycket inomhus aktiviteter, Rio älskar att färglägga så vi har suttit med hennes böcker en del sista tiden. Har under dessa timmar insett hur lugn jag blir, hur jag liksom släpper på de jobbiga tankarna jag nästan dagligen brottas med. Blir själv förvånad över hur jag helt förlorar mig i målandet medan jag snack snackar med dottern. Plötsligt kom jag på att jag sett att det på senaste tiden blivit populärt med ”vuxna” lite mer avancerade målarböcker (tänkt att det är lite töntigt ska medges), så idag slog jag till på en. Började lite smått i eftermiddags och i lagom doser (blir lite rastlös efter en stund) är det faktiskt riktigt avstressande och lugnande. Alla sätt är bra sätt eller hur!? Ett bra komplement till mitt skrivande, yogan och all annan träning det gäller att ligga i för att vara på topp!
FullSizeRender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s