Surf girls

Sorry för en lång frånvaro men livet kom emellan, men nu är jag tillbaka.
Som en del kanske redan räknat ut var det surfing som stod högt upp på min bucket list. Sri lanka är känt för sin bra surfing så när resan var bokad lovade Malin mig att hon skulle hänga med på surfkurs. Jag har tjatat en del om att göra det här men har inte kommit mig för, nu kunde dock inget stoppa oss, inga undanflykter godtogs.
Lydia hängde på också och va naturligtvis bäst av oss alla, men jag måste ändå säga att tack vare en grym lärare så gjorde både fru P och fru B bra ifrån sig för att aldrig ha provat innan. Vi körde två dagar och även om det kanske inte va de högsta vågorna i världen så gick det undan vill jag lova. Och vilken träning, shit nästan tre timmars kämpande i vatten är man inte van vid. Om jag är biten, minst sagt skulle vilja köra varje dag. Nu är säsongen tyvärr över här men i höst när vågorna är tillbaka, då är det jag som skriver på mig på kurs, satan i gatan så kul! Kan man hitta sin nya grej när man är nästan 36 år?
Barn och män fick också prova, med blandat resultat kan vi säga. Annars roade de sig på stranden med att gräva hål bla..
IMG_1669_EditIMG_1504_EditIMG_1535_EditIMG_1538_EditIMG_1541_EditIMG_1557_EditIMG_1567_EditIMG_1623_EditIMG_1631_EditIMG_1702_EditIMG_1717_EditIMG_1519_EditIMG_1515_EditIMG_1533_EditIMG_1603_EditIMG_1732_Edit

En tanke på “Surf girls

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s