”Semestern” fortsätter

Iallafall för barnen, makens och min är definitivt över. Skollov i två veckor så här mitt i terminen är, hur ska jag uttrycka det, utmanande med de här två. De har så extremt mycket energi, 400ggr mer än vad jag har skulle jag säga. De leker fint en si sådär 5 min sen börjar de kivas och någon åker på spö (oftast Rio), har jag skämt bort dem med för mycket upptåg? Har de tappat sin förmåga att själva hitta på grejer eller är det åldern?
Efter en playdate på förmiddagen, fick det bli en sport eftermiddag. Allt för att köra slut på dem alltså. De cyklar eller springer, jag tar tiden, sen springer jag så tar de tiden. Win-Win! Lite basket hann vi med också och en och annan burpee (inte jag körde 80(!) imorse så jag hade gjort min del, bara så ni vet liksom). Mycket populärt kan jag dock meddela så det lär vi köra fler gånger. Tänk i sommar, 2 månader ledigt, jag kommer ju bli super vältränad…
FullSizeRender45
FullSizeRender46
FullSizeRender47
FullSizeRender48

En tanke på “”Semestern” fortsätter

  1. Åh tränar gärna med er i sommar 😋 Brukar träna o köra slut på Elliot o Oliver har massa bra knep 😜 Rio, Iggy och jag måste ju springa tjej och kill milen i år igen 😄 Kramar i massor till er alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s