Världens bästa bror

Imorse åkte min älskade bror åter till Svedala. Vi har haft två underbara veckor tillsammans, finare människa får man leta efter. Jag är så tacksam för vår fina relation, han är inte bara min bror han är en av mina allra bästa vänner. Han vet allt om mig och dömer mig aldrig. Han peppar och stöttar mig när jag är ledsen, retas med mig när jag är retlig, skrattar med mig när jag är glad, driver med mig när jag är jobbig. Han finns alltid där för mig och min familj. Jag är så tacksam för all tid vi faktiskt spenderar tillsammans trots avståndet. Han är så bra, jag älskar dig kära bror till månen och tillbaka ett par hundra miljoner gånger! Vi ses snart igen!

IMG_8434

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s