Kalas

Nu är det kalas period i sonens liv, mer eller mindre varje helg är det minst ett kalas. Idag var det dags för Roccos, på stranden. HUR underbart är det inte att man kan ha kalas på stranden?? Barnen va som tokiga, vågorna rullade förhållandevis höga, de sprang, kastade sig, tumlade runt, jag hade mest hjärtat i halsgropen, men så glada de va. Skrattade så de tjöt! Rio höll sig på land, tyckte det va både kallt och läskigt i havet så hon grävde i sanden istället, lika härligt det tyckte hon.
Så obeskrivligt tacksam för allt vi får uppleva och för det fina liv vi har just nu. Fullkomligt livrädd för vad som väntar runt hörnet, försöker verkligen njuta av varje dag! Here and now som en väldigt klok Mia alltid säger, here and now!!
FullSizeRender39
FullSizeRender38
FullSizeRender37

En tanke på “Kalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s