Ambitiöst

Sports day för 2 åringar är kanske lite väl optimistiskt. Det blir mer skrik och gråt än idrottsprestationer för att uttrycka sig milt. Övertända föräldrar som springer runt som yra hönor med kameror i högsta hugg, kan man bli annat än rädd liksom.
Rio grät inte men tittade med stora ögon på allt spektakel runt omkring. Morbror va med och hjälpte till. Efter 1,5 timme va jag så trött i huvudet, lärare och förskolepedagoger är mina hjältar, HUR ORKAR DE?? Så oerhört tacksam över att de finns.

Dagen efter var det dags för ”kvartsamtal” (heter det utveckligsamtal nu förtiden?) för lillskrotan. 45 minuter satt vi och pratade hennes utveckling och tittade på alla hennes alster. Så imponerad över hur de dokumenterar och glädjs över små framsteg, förstår du att hon ser skillnad på rött och rosa nu det gjorde hon inte i oktober eller hon kan hålla i en penna på rätt sätt om man ber henne, eller ser du hon kan dra en rak linje (så stirrar man på ett paper av en miljon cirklar och kan kanske med god vilja skymta ett halvt streck nånstans i röran).
De är verkligen hjältar de där som jobbar med barn. De viktigaste vi har.
FullSizeRender32
FullSizeRender33
FullSizeRender34
FullSizeRender35
FullSizeRender36
FullSizeRender15
FullSizeRender16
FullSizeRender17

2 tankar om “Ambitiöst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s