Det gäller att passa på

När man har mamma och pappa på besök får man liksom passa på att sno åt sig lite egentid också. Barnen älskar att få va med momo och mofa själva, utan mamma eller pappa i närheten. Så i fredags följde jag med bror och svåger på beachklubb, en hel dag i en solstol med tidningar, mysiga samtal utan att bli avbruten, vin, bad, god mat och många många skratt. Väldigt härligt och en stor dos energi påfyllning. Jag var säkert äldst på stället och garanterat den ända med två småbarn hemma men vad gör det, även gamlingar kan stuffa runt i poolen eller åka svan, super kul nångång ibland. Vi kom faktiskt inte hem förrän det va mörkt, då drog grabbarna vidare ut men jag tackade för mig.
Igen, Tusen tack älskade mamma och pappa för en ”ledig dag”!

Maken då? kanske nån undrar, jodå han finns här om än lite i periferin just nu, han började sitt nya jobb 1 mars och har en del att sätta sig in i, en massa jobb helt enkelt, vi är ju ganska härdade vi det här laget så även om vi saknar honom kolossalt så klarar vi oss fint, såfort han kommer in i det blir det mer tid över för oss igen. Och nästa helg åker vi på efterlängtad semester hela familjen tillsammans med fam P.
Just den här helgen va han på resa, kom hem en snabbis på två dagar, imorse bar det av igen men kommer hem till helgen.IMG_8345
IMG_8357
IMG_8352
FullSizeRender36
IMG_8363

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s