Världens bästa momo och mofa

Mamma och pappa är som bekant här, alla är överlyckliga! Barnen (och vi såklart) är så lyckligt lottade som har just dessa två fina i sitt liv. De är så otroligt generösa, påhittiga, gosiga, fixiga. De tänker på allt och sätter alltid barnen före sina egna behov. Det är inte lätt att bo så långt ifrån varandra, vi kan aldrig bara poppa över på en fika eller så. När vi ses måste vi passa på att göra ALLT. Det bakas bullar (jag kan tyvärr inte det), spikas dockteater och tillverkas gubbar till det, det badas och leks följa john, det sjungs samboronbon  och firas tranenatten. Vi njuter och samlar minnen på hög. Det är så underbart att se att trots att vi inte ses så ofta är barnen otroligt bekväma med momo och mofa, inga konstigheter alls. Jag och maken har liksom inget att komma med när de är här, så himla härligt.
Tusen tusen tack bästa mamma och pappa, för att ni är ni, för att ni är så otroligt goa med våra barn och oss såklart. We love you to the moon and back 1000 million time som Iggy säger!FullSizeRender32
FullSizeRender33
FullSizeRender34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s