Gästsäsongen har startat

Den här tiden på året när vi har som bäst väder och det är lite olika lov hemma får vi fortfarande ganska mycket gäster trots mina snart 8 år här, jag menar folk borde ju tröttnat på att komma hit. Vi är naturligtvis väldigt glada och tacksamma för att vänner och familj fortfarande vill komma.
Först ut 2016 var våra tidigare norska grannar, tillika Iggys kompis Ulrik med sin mamma min väninna Malin och storasyster Filippa. Veckan har gott i ett rasande tempo, alla har varit så glada över att ha dem här, imorse lämnade de för Norge igen. Tusen tack för super dagar, vi är så glada att ni kom! Det här är den ända bild jag lyckades få på dem, att ta kort på två snabba 4åringar som hatar att bli fotograferade är inte lätt.
Nu laddar vi om nästa vecka kommer delar av fam E, det längtar vi efter!FullSizeRender25

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s