Fredagsbuketten

Verkar ha blivit något av ett begrepp där hemma i Svedala, kan meddela att det är något som jag är riktigt avis på. ÄLSKAR all typ av blommor men snittblommor i olika utföranden och konstellationer i synnerhet. Det är bland det första jag gör när jag kommer till Sverige, springer till en blomsteraffär för att fylla husets vaser och krukor.
Det finns naturligtvis blommor här också, men jag upplever kvalitén skitdålig plus att det är snordyrt och helt ärligt inte så stort utbud, typ rosor och liljor. Jag har ingen lust att betala en massa pengar för en bukett som håller i 2 dagar och inte ens är särskilt fin.
Men idag gick vi förbi en så fin blomsterbutik, den liksom skrek efter mig och drog in mig, där hade de faktiskt lite större utbud, dyrt va det men jag tyckte jag va värd en liten bukett (får se om jag känner likadant om den dött om två dagar).

Nu stor den iallafall här och sprider glädje till alla som går förbi i hallen, en lördagsbukett helt enkelt!FullSizeRender28
FullSizeRender27

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s