Kalas

Dubai är ju lite speciellt, finns en massa annorlunda, roliga och speciella grejer som händer och som man kan göra. En av de roligaste för barn (enligt mig) är att man kan boka sitt barnkalas på en brandstation. Igår var första (men antagligen inte den sista) gången för Iggy, tyvärr var han hängig med lite feber och snor men han vill så gärna så vi testade, orkade inte hela vägen så tyvärr missade han att åka i brandbilen, men det kommer som sagt säkert fler tillfällen. Nöjd va han iallafall, även om han var lite trött.
FullSizeRender19
FullSizeRender20
FullSizeRender18FullSizeRender21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s