International day

Idag har det varit international day på Minis dagis. Jag ÄLSKAR verkligen den dagen, det är så himla härligt att se alla olika kulturer och nationaliteter samlas och visa upp sitt land och vad de är stolta över, blir så gråtmild, världen är fin ändå, trots allt!
En del föräldrar går verkligen all in har sjunger sånger, dansar osv, jag och Jessica (som har Rios favorit kompis Lawrence i samma klass) fixade med kladdkaka, chokladbollar, pepparkakor, lingonsaft, succé såklart allt försvann.
Iggy är som bekant ledig från skolan och va naturligtvis med, farbror Erik tittade förbi, så glada för det, världens bästa farbror. Maken är på resa och missade tyvärr hela grejen, men nästa år är han med..
Och lilla Rio, så himla duktig, viftade stolt med sin flagga, grät inte en tår när hon såg mig, sjöng med i alla sånger som hon övat på så länge, älskade lilla unge.

Vi avslutade torsdagen med Iggys tennis, nu tar vi helg, vi saknar pappan såklart men imorgon kör vi frukost med farbror Erik, det ser vi framemot, äventyr gillar vi, bara mamman hittar fram till poloklubben..
FullSizeRender24
FullSizeRender23
FullSizeRender22
FullSizeRender25
FullSizeRender29
FullSizeRender27
FullSizeRender30
FullSizeRender31
FullSizeRender28

En tanke på “International day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s