En Favoritdag

Åh vad jag älskar alla hjärtans dag, nästan lika mycket som min födelsedag och julafton (så älskar jag ju fira allt man kan överlag). Inte för att det ska handlas en massa presenter eller så utan för att jag älskar att visa hur mycket jag tycker om mina nära och kära. Jag tycker att jag om jag själv får säga det är ganska bra på att visa det de flesta dagarna på året, men att ha en dag där man kan manifestera kärleken lite extra kan ju inte gå fel, eller hur?
Iggy bakade muffins och gjorde kort till sin kompis Bella redan igår då hon befinner sig på resa idag.
Det har kommit kärlek från Småland och de små ska få lite att pyssla med av sina päron, passar fint nu när Iggy har skollov resten av veckan.
Maken och jag ska fira ikväll med att baka pizza och ett glas rött, något vi båda uppskattar väldigt.
Ha en fantastisk dag, ta hand om varandra och gör något lite extra för någon idag!
FullSizeRender18
FullSizeRender17
FullSizeRender19

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s