Klick klick

Det går snabbt i cyber världen, beställde lite kläder från Net-a-porter i fredags, i söndags fm va det här (från England liksom), igår åkte skjortan tillbaka igen, passade inge bra tyvärr. Man kan ju snabbt få lite dåligt samvete över den onödiga flighten och den miljöförstöring det kanske medför, men eftersom maken ändå åkte till England i natt tänker jag att de var på samma plan, att det liksom oavsett min skjorta hade åkt ett plan om ni förstår vad jag menar, den åkte ju inte privat plan direkt..
Hursomhelst, tröjan va fantastisk, mjukaste kashmir och jo jag behöver visst den, både här och i Sverige, en grå tunnstickad tröja i bra kvalité kan man ha HUR länge och HUR ofta som helst, så det så..
FullSizeRender14
FullSizeRender15

En tanke på “Klick klick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s