Klappat och klart

Som ni vet har maken jobbat extremt mycket sista året, någon semester har det knappt blivit men nu lugnar det ner sig ett litet tag innan han den där maken som jag är väldigt stolt över kommer axla en ny roll i bolaget nämligen den som CFO. Otroligt glad för hans skull, han jobbar så hårt och är väl värd det här jobbet, jag är så imponerad, han har ju inte ens fyllt 36 förbövelen.

Men innan dess ska vi alltså åka på semester som ni kanske förstår, vi har tre termins system här så barnen har snart spring break och i år sammanfaller det med påsklovet där hemma, vilket vi är mycket nöjda över då vi har fått med oss fam P till Sri Lanka.
Ska bli så otroligt härligt, Malin och jag ska surfa varje dag (äntligen ska jag ta de där lektionerna) och yoga och åka på safari och läsa och hälsa på Umesha och förhoppningsvis bebisen som ska titta ut i samma veva och njuta och sova.
Tjhooo om typ en månad drar vi!sri-lanka-beach
ceylon-tea-country-tea-trails-srilanka

3 tankar om “Klappat och klart

  1. Åh va härligt med semester det är ni väl värda och kul att hälsa på Sri Lanka, hoppas bebisen kommer när ni är där. Super duper grattis till maken. CFO är ju tungt va roligt så sagt det är han väl värd. Krama honom extra från oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s