Back on track och kärlek från Svedala

Haft ett ganska långt uppehåll från löpningen och istället fokuserat på att bygga muskler så kroppen ska känns stark innan jag springer igen, jag har känt att det slitit på kroppen och jag vill naturligtvis inte skada mig. Så jag har istället tränat två pass yoga och två pass med PTn i veckan och däremellan raska promenader. Men nu tyckte jag det va dags att testa de ”nya” musklerna lite. En kort runda för att känna lite på det och ja det kändes faktiskt ganska ok, så nu kommer jag köra ett pass i veckan iallafall.

Igår damp det ner inte bara ett utan TVÅ paket från bästa mamman där hemma. Lite jag beställt och några överraskningar, tusen tack mamma!
Bland annat nya träningskläder fr Lindex, klart det finns träningskläder att köpa här också men jag tyckte de va så himla snygga, älskar senapsgult. Så nöjd att jag kört LA stilen hela dagen och glidit runt i träningskläder trots att jag tränade tidigt i morse och tom har duschat efteråt (tränade i andra kläder då alltså). Men i helgen ska de inte bara fin användas utan vi ska se var de går för även på löprundan.
Nu tar vi helg tycker jag, maken kan komma hem precis när han vill!
FullSizeRender9
FullSizeRender8
FullSizeRender12

2 tankar om “Back on track och kärlek från Svedala

  1. Härligt kämpat, Visst var det massa fina träningskläder på Lindex, gillade även de kamouflagefärgade. Härligt att du är på G sååå duktig. Trevlig helg hälsa hela familjen hörs snart kramar i massor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s