Hallå

Jodå vi lever.. Hänt en del tråkigheter runt oss sista tiden, så är barnen febriga och maken jobbar som en dåre (som vanligt numer, men snart så lugnar det sig nog). Jag har inte hittat någon kraft eller lust att blogga. Det som händer nära just nu gör att jag liksom omvärderar och funderar mycket (som att jag inte gjorde det innan), det jag har att skriva och tillföra känns liksom futtigt i sammanhanget. Men nånstans måste livet liksom rulla på trots allt och jag måste lära mig att leva livet NU, släppa på oron och försöka njuta av nuet och inte skjuta saker på framtiden, ingen vet hur länge det varar som ni vet. Och är det något jag gillar och finner styrka i så är det i att skriva, så jag ska försöka hitta tillbaka till både blogg och de andra projekten jag styr med. Ska försöka fortsätta blanda djupt, vardag, familj och ytligheter, ja som den brukar se ut. Men ni ska veta att när det dyker upp nåt ytligt eller roligt inlägg betyder det inte att jag inte tänker på eller reflekterar över det jobbiga och orättvisa, tvärtom, men det är mitt sätt att vila hjärnan lite. Det kan tyckas helt ointressant eller tom löjligt men då vet ni att nu vilar hon bara hjärnan en stund, det måste man ibland.

Så jag bjuder på första sidan i tidningen häromdagen, ja det är bla det som gör att det är lite spännande att bo här, man vet aldrig vad man kan möta på gatan.
Ta hand om varandra!
FullSizeRender6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s