Ordning och reda

Nu är det dags att skärpa upp sig igen efter alldeles för lång ledighet. Jag älskar kontraster så att ha det lite festligt, äta mer, dricka mer, träna mindre under ett tag är helt ok och ganska skönt, men det är lika skönt att hitta tillbaka till sin lite mer hälsosamma livstil efter ett tag.
Vi började som bekant med köttfri dag förra året, har gått alldeles strålande (maken gruffar lite bara), tänkte nu utöka detta till två eller tom tre dagar för hela familjen (jag äter nog kött max en eller två gånger i veckan numer). Fisk och kyckling är tillåtet endast rött kött vi i nuläget försöker dra ner på. Köpte med mig två böcker för lite inspiration och alternativ. Jag kan absolut ingenting om den vegetariska världen och kommer inte bli vegetarian heller skulle jag tro men lite influenser kan ju aldrig skada.
Träningen är så smått igång igen, yoga som ni vet, promenader varje dag och imorgon är det invägning och mätning med PTn sen drar vi igång med det också, löpningen får nog vänta några veckor känner mig sliten i leder och rygg, måste bygga lite muskler först tror jag minsann. Har haft problem med ett revben länge nu, det påverkar även ryggen som ni förstår, får inte riktigt ordning på det, muskler och streching är det ända som gör det lite bättre.
Köpt på mig lite vitaminer också och fyllt på förrådet för att kunna göra nyttiga smoothies. Herregud vad jag håller på inser jag, som värsta hälosfreaket eller kanske som de flesta efter jul och nyår, tappar det om ett par veckor ska ni se..
FullSizeRender1
FullSizeRender2Familjen på promenad, eller jag och maken på promenad sonen kör numer bil överallt (Rio vågar bara sitta i när han inte kör), en mycket uppskattad present, tusen tack Z!

2 tankar om “Ordning och reda

  1. 🙂 dom är ju för roliga era små gullungar. Nu är du verkligen på G att bli en riktig yogi 🙂 mer veg är bra vi har kört det i över ett år och det finns verkligen massa gott. Jag har endel bra länkar på hemsidor och bloggar med bra och goda recept bara höra av dig om du är sugen på lite tips. kramar till er alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s