Hemma och Jetlagd

Då var vi tillbaka igen. Och vet ni vilka vi delade flyg med, (ja alltså inte bara det såklart, nästan fullt plan), men de som stack ut liiiite mer än alla andra, Jo kronprinsessan Victoria, Prins Daniel och lilla prinsessan Estelle (ja några säpo vakter också) minsann. Jag som är en sån royalist va lite stissig hela resan, va liksom tvungen att hålla koll på vad de gjorde. De verkade så glada och lyckliga och jag har aldrig känt mig mer säker under en flygresa, jag menar de borde väl kollat både plan och passagerare väldigt noga innan. Skönt!
Då är vi alltså tillbaka i rutiner eller ja vi försöker komma tillbaka i rutiner, den lilla donnan är jetlagd, somnade 19 som vanligt men vaknade efter sin lilla ”nap” 21.30 och höll sig vaken ända till 01 inatt då maken äntligen kom hem från jobbet (!) och fick henne att somna om, trött mamma vill jag lova. Trött Rio när jag tvingade upp henne vid 7 imorse och lämnade henne på dagis, kanske verkar grymt men va tusan annars kommer vi ju aldrig in i rutiner igen. Den trötta modern ville helst gå hem och sova igen men tog sig i kragen och cyklade bort på årets första och MYCKET välbehövda yoga pass. Det är jag så glad för nu, mycket piggare, älskade yoga, vi ska ha ett fint år tillsammans du och jag!

Och vädret då? Perfekt, PERFEKT, tröja på morgonen och eftermiddagen och mitt på dagen svettas man inte i jeans typ 20-25 grader och sval vind, Love it!

FullSizeRender5

2 tankar om “Hemma och Jetlagd

  1. Men wow! Vilken grej. Hur många timmar som helst har ni spenderat ihop då ju. 🙂 var där ngn kärlek mellan Iggy och estelle? Eller väntar de några år? 🙂 kram Hanna

  2. Misunnelig Hanna – både på flyreisen med de royale og det perfekte været! Kos dere og nyt, håper vi sees snart!😘
    God klem, Lise.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s